4 NASVETI, KI VAM BODO SPREMENILI POGLED NA ODDAJO VAŠEGA DOMA

4 NASVETI, KI VAM BODO SPREMENILI POGLED NA ODDAJO VAŠEGA DOMA

Povezava do izvirnika članka: trendset.si

4 NASVETI, KI VAM BODO SPREMENILI POGLED NA ODDAJO VAŠEGA DOMA

28.4.2015 – U.F.
Oddaja doma tujcem je ena največjih priložnosti za dodatni zaslužek v Sloveniji. Razkrivamo vamvideo mlade družine iz Seattla in 4 nasvete uspešne nepremičninske posrednice Zarje B. Mavec, ki vam bodo spremenili pogled na oddajo vašega doma.Če imate lepo urejeno in opremljeno dvo ali več sobno stanovanje ali hišo, po možnosti v Ljubljani ali okolici, lahko vaš dom oddate tujcu za bistveno višjo ceno, kot je to običajno. Tudi do 2.700 eur mesečno. Bi se bili za takšno najemnino pripravljeni odseliti iz vašega doma, najeti manjše stanovanje in tako dodatno zaslužiti?Gospa Zarja tujcem, ki jih poslovna pot zanese v Slovenijo intenzivno išče najem doma. Običajno so to urejeni poslovneži in poslovnice, ki delajo za tuja podjetja s predstavništvom v Sloveniji. Z družino iščejo dom za 2 do 5 let. Za lastnike urejenih stanovanj in hiš pa so to idelani najemniki. Zakaj?

VIDEO MLADE DRUŽINE IZ SEATTLA, KI SI JE NOV DOM POISKALA V SLOVENIJI

Oglejte si video iz oddaje HouseHunters International o mladi družini iz Seattla, ji je gospa Zarja pomagala najti najprimernejši dom za najem v Sloveniji. Če pa jo boste vprašali, pa vam bo zaupala tudi kako zadovoljnen je lastnik, ki je paru oddal hišo pri Kranju. Tak zadovoljen lastnik ali lastnica doma lahko postanete tudi vi!
Vir: http://www.hgtv.com/shows/house-hunters-international

4 NASVETI, ZAKAJ SE VAM SPLAČA ODDATI VAŠ DOM TUJCEM

1. Tujci vam bodo pripravljeni plačati več za najem urejenega in opremljenega doma.
2. Če boste vaš dom oddali tujcu, ki je z družino prišel delati in živeti v Slovenijo, boste najemnino prejemali na rok in redno, saj jo za tujca običajno plačuje uveljavljeno podjetje za katerega dela.
3. Ko tujec najame svoj nov dom, ga običajno ne menja več, zato boste mirni, saj boste vaš dom oddali za 2 leti ali več.
4. Tujci, ki prihajajo delati v Slovenijo so že vajeni najemanja doma po svetu, vedo kaj iščejo in se držijo dogovorov, zato bodo po odhodu poskrbeli, da bo vaš dom ostal v takšnem stanju kot je bilpred oddajo.
Če ste z nasveti za oddajo vašega doma dobili zagon in idejo za oddajo vašega doma tujcem, nam sporočite ali sporočite vaš e-mail direktno gospe Zarji in bo tudi vam pošiljala informacije o tujcih, ki iščejo najem doma v Sloveniji.